joi, 14 mai 2015

Despre Pandera



Cand este indicat sa nu folositi parfum?
In timpul expunerii la soare. Ingredientele din parfum pot interacționa cu radiatiile UV si de multe ori irita si provoaca decolorarea pielii. Totusi, puteti folosi in schimb orice parfumuri , fara alcool, care sunt sigure pentru piele chiar si in timpul expunerii la soare.
Afecteaza mirosul psihicul?
Da, in mod semnificativ. S-a dovedit stiintific ca anumite arome sunt linistitoare ( cum ar fi levantica si musetelul), iar altele sunt stimulatoare (de exemplu, neroli si bergamot).
Cat de multe arome pot incerca in acelasi timp fara a le afecta mirosul?
Exact trei .
Pe ce zona poate fi cel mai eficient testat un parfum?
Primul parfum se aplica la incheietura mainii interioare, se asteapta cateva minute si apoi se aplica un alt parfum pe alta incheietura a mainii. O a treia aroma se aplica din interiorul cotului .
Cat timp ar trebui sa persiste mirosul unui parfum?
Depinde. In medie, mirosul unei ape de parfum ar trebui sa persiste timp de 6 - 8 ore, in timp ce al apei de toaleta in jur de 3.
Ce pot face pentru ca mirosul sa persiste mai mult timp?
Probabil ca solutia cea mai eficienta este de a purta aroma preferata sub diferite forme . Combina sapunurile parfumate sau gelul de dus, crema sau lotiunea de corp cu apa de toaleta cu acelasi miros.
Si, intr-un final, care este legendarul parfum conform lui Michael Edwards?
 Desigur, este vorba de Chanel No. 5, urmat apoi de Yves Saint Laurent Opium, Giorgio Beverly Hills, Thierry Mugler Angel sau Calvin Klein One.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu