vineri, 9 septembrie 2016

Noutati despre Shell Rimula Ultra 5W-30

Inca de mic am iubit masinile, imi amintesc si acum cum batranul meu tata ma lua cu el in micutul nostru garaj pentru a il ajuta la repararea unei Dacii vechi. Stia ca nu va mai fi ce a fost, dar spera totusi sa o aduca la viata. El m-a invatat ca masina nu este nimic fara un motor bun, pe atunci nu era ca acum uleiuri speciale, trebuia sa stii cand si cum sa conduci pentru ca masina sa nu aiba de suferit.
El nu a mai reusit sa vada Dacia mergand, insa eu nu am vrut sa renunt la ideea lui. Acum am inlocuit Dacia cu alta masina, din pacate ea nu era buna pentru drumuri cu familia in oras. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma interesez de existenta Shell Rimula, pentru cei care nu stiu aceasta este una dintre cele mai celebre categorii de uleiuri din zilele noastre. Ea este de obicei folosita de posesorii unor motoare grele diesel.
Gama de produse Shell Rimula
Poate inainte de a cunoaste aceasta categorie as fi optat pentru un altfel de ulei de masina, dar acum de cand cu aparitia noului Shell Rimula Ultra 5W-30 am descoperit pur si simplu lucrul de care masina mea avea nevoie pentru a fi sanatoasa.
Spre deosebire de fratii lui mai mici, acest ulei este aprobat pentru a putea fi utilizat de posesorii de motoare Euro 5 si Euro 6, desigur nici cei care detin un motor Euro 4 nu sunt lasati uitarii.

Uleiul despre care va vorbeam mai devreme este realizat cu ajutorul tehnologiei Dynamic Protection Plus, mai ales vorbim despre o tehnologie ce are ca scop principal combaterea acumularii de acizi si depozite pe si in motor. Exista foarte multe zone ale motorului care sunt protejate prin simpla folosire a acestui ulei de la Shell.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu